LOD muziektheater is een Gents productiehuis voor opera en muziektheater, een creatieve thuis voor artiesten. 

Reflector

Op 29 juni 2018 kleuren Charlotte Bouckaert en Steve Salembier van Atelier Bildraum de Oosteroever van Oostende met Reflector, een groots opgezette choreografie van lucht- en zeespiegelingen. Het doel: een gedeeld moment van reflectie, open en solidair. Soundtrack bij dit zinnenprikkelende schouwspel is een nieuwe muzikale compositie van Madensuyu.

Info & tickets

De Blinden

Een groep blinden op een eiland, in een bos, in de herfst… ze horen de zee, de vallende bladeren. Ze wachten op hun gids, hun leider, de priester… hij die kan zien. Waar is hij? Is hij weggegaan? Voor even of voor altijd? Komt hij terug? Is hij dood?

Info & tickets

Blog

13 juni 2018
Medewerker pers & marketing gezocht!

Medewerker pers & marketing gezocht!

De medewerker pers & marketing werkt samen met de communicatieverantwoordelijke het marketing- en communicatiebeleid uit en voert de marketingstrategie en het persbeleid uit.

1 juni 2018
Arnon Grunberg genomineerd voor Arlecchino

Arnon Grunberg genomineerd voor Arlecchino

Voor zijn rol in ‘De Mensheid’ werd Arnon Grunberg genomineerd voor de Arlecchino, de prijs voor beste mannelijke bijrol van het Nederlands Theater Festival.

Nieuwsbrief

volg LOD het hele seizoen en blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingsdata, creaties in wording, reacties in binnen- en buitenland, wedstrijden of achter-de-schermen-nieuwtjes!