Aftermovie Bijloke Zomer Academie 2017

16 oktober 2017

Aftermovie Bijloke Zomer Academie 2017

Afgelopen zomer hebben we (KASK & Conservatorium, Muziekcentrum De Bijloke, SPECTRA & LOD muziektheater) onze repetitieruimtes open gezet voor jonge kunstenaars. In samenwerking met verschillende coaches werkten ze een maand lang aan nieuwe projecten, probeerden ze ideeën uit en kregen ze artistieke en technische steun van de organisatoren. Tijdens de Zomer Academie organiseerden we tegelijkertijd, in het kader van european network of opera academies, een workshop opera en muziektheater voor een jong publiek en twee labs voor voorstellingen-in-wording.

Een creatieve indian summer op de Bijlokesite, dat was het zeker! En daar hebben we nu ook bewijs van, met de aftermovie die sinds vandaag online staat. Klik hier en blik mee terug.

Geïnteresseerd in de volgende editie? Hou onze website en facebookpagina in de gaten, want daar wordt volgend jaar de nieuwe call gelanceerd!

8 september 2017
Kurt Van der Elst wint Theaterfotografie Prijs!

Kurt Van der Elst wint Theaterfotografie Prijs!

Onze huisfotograaf Kurt Van der Elst heeft de Theaterfotografie Prijs 2017 gewonnen met zijn fotoreeks van Horses, de voorstelling van Kabinet K/HETPALEIS. Een verdiende en terechte winnaar!

28 augustus 2017
LOD zoekt figuranten!

LOD zoekt figuranten!

Voor de nieuwe LOD creatie L'Inconnue de la Seine (werktitel) van Frederik Neyrinck & Atelier Bildraum zijn we op zoek naar een jonge vrouw en jonge man die tussen 1 en 7 september 2017 vrij zijn om te werken met regisseurs Steve Salembier en Charlotte Bouckaert. 

24 augustus 2017
Zomer Academie van start!

Zomer Academie van start!

Deze week ging de Zomer Academie van start op de Bijlokesite! Wie repeteert hier tijdens de eerste week en wie is hun coach?