Kurt Van der Elst wint Theaterfotografie Prijs!

8 september 2017

Kurt Van der Elst wint Theaterfotografie Prijs!

Onze huisfotograaf Kurt Van der Elst heeft de Theaterfotografie Prijs 2017 gewonnen met zijn fotoreeks van Horses, de voorstelling van Kabinet K/HETPALEIS. Een verdiende winnaar!

De jury over deze fotoserie: 'Deze serie gaat voorbij dansfotografie. Het zit zo dicht op de huid dat het theatraal is. De fotograaf Kurt Van der Elst heeft op een gevoelige manier het contact tussen volwassenen en kinderen in beeld gebracht. Hij is erin geslaagd het fysieke van de voorstelling te vertalen naar foto’s die een letterlijk fysieke reactie opriepen bij de jury. De fotoserie maakt intens nieuwsgierig naar de voorstelling.'

Kurt maakte eerder al prachtige fotoreeksen van LODproducties, zoals De Helden, De Mensheid, Menuet...Hij woont en werkt in Gent en werkt voor huizen als  Kabinet K, HETPALEIS en Compagnie Cecilia. Meer mooie foto's vind je op zijn website.

1 juni 2018
Arnon Grunberg genomineerd voor Arlecchino

Arnon Grunberg genomineerd voor Arlecchino

Voor zijn rol in ‘De Mensheid’ werd Arnon Grunberg genomineerd voor de Arlecchino, de prijs voor beste mannelijke bijrol van het Nederlands Theater Festival.