VACATURE INTERNATIONALE ONTWIKKELING EN ARTISTIEKE PLANNING

6 april 2017

VACATURE INTERNATIONALE ONTWIKKELING EN ARTISTIEKE PLANNING

LOD muziektheater is op zoek naar een medewerker internationale ontwikkeling en artistieke planning.

Alle details lees je in de vacature hieronder. Solliciteren doe je per mail, met cv en motivatiebrief, uiterlijk tegen 28 april 2017, aan ann@lod.be

LOD is een internationaal productiehuis voor opera & muziektheater. LOD werkt aan projecten met een pool kunstenaars (onder andere Josse De Pauw, Kris Defoort, Inne Goris, Atelier Bildraum en Daan Janssens) én ondersteunt jong werk. LOD speelt met haar producties op zowel nationale als internationale podia (in en buiten Europa). Verschillende projecten zijn internationale coproducties. LOD organiseert haar activiteiten vanop de Bijlokesite te Gent.

Functie:

Als verantwoordelijke voor de internationale ontwikkeling ben je mee de spil van  het artistieke en het strategische beleid van LOD en vorm je mee het ‘gezicht’ van LOD

Als verantwoordelijke artistieke planning

Profiel:

Ons aanbod:

Solliciteren doe je per mail, met cv en motivatiebrief, uiterlijk tegen 28 april 2017, aan ann@lod.be -

Contactpersoon: Hans Bruneel

31 januari 2018
Jamie Man uitgenodigd voor een residentie

Jamie Man uitgenodigd voor een residentie

De Brits-Chinese componist en dirigent Jamie Man / 文 珮玲 werd door LOD uitgenodigd voor een residentie, in samenwerking met European network of opera academies - enoa.

8 september 2017
Kurt Van der Elst wint Theaterfotografie Prijs!

Kurt Van der Elst wint Theaterfotografie Prijs!

Onze huisfotograaf Kurt Van der Elst heeft de Theaterfotografie Prijs 2017 gewonnen met zijn fotoreeks van Horses, de voorstelling van Kabinet K/HETPALEIS. Een verdiende en terechte winnaar!