LOD zoekt figuranten!

28 augustus 2017

LOD zoekt figuranten!

Voor de nieuwe LOD creatie L'Inconnue de la Seine (werktitel) van Frederik Neyrinck & Atelier Bildraum zijn we op zoek naar een jonge vrouw en jonge man die tussen 1 en 7 september 2017 vrij zijn om te werken met regisseurs Steve Salembier en Charlotte Bouckaert

OVER HET PROJECT

L'Inconnue de la Seine (werktitel) is een nieuwe opera voor sopraan, acteur en vijf muzikanten met muziek door componist Frederik Neyrinck en een libretto door Sabryna Pierre. Steve Salembier en Charlotte Bouckaert van Atelier Bildraum staan in voor regie en scenografie.

L'Inconnue de la Seine (werktitel) is gebaseerd op een legende uit de jaren 1900 waarin een jonge vrouw verdronk in de Seine. Toen haar lichaam naar het dodenhuis werd gebracht, maakte een medewerker, geboeid door haar glimlach een plaasteren afdruk van. Reproducties van haar gezicht werden doorheen heel Europa verspreid. Niemand kwam ooit te weten wie ze was. Waarschijnlijk is het hele verhaal een verzinsel, want volgens specialisten is het niet mogelijk een dergelijk afgietsel te maken van het gezicht van een dode.

WANNEER?

De komende weken werken Steve Salembier en Charlotte Bouckaert van Atelier Bildraum aan hun regie-concept. Je zult met hen werken in de studio van autonome vormgeving (KASK Hogeschool Gent).

We zoeken voor de volgende momenten twee figuranten. Bij voorkeur dezelfde personen voor de gehele periode.

vrijdag 1 september 14-16u: vrouw

maandag 4 september 14-16u: vrouw

dinsdag 5 september 14-16u: vrouw en man

woensdag 6 september 14-16u: vrouw en man

donderdag 7 september 14-16u: vrouw en man

VERGOEDING

Voor deze periode betaalt LOD een vrijwilligersvergoeding van 25€/dag.

CONTACT                       

Interesse? Neem zo snel mogelijk contact met Isabel (isabel@lod.be / +32 497 02 97 11) en geef jouw naam, (kot)adres, leeftijd, en een recente foto door. Ook als je meer informatie wilt, kan je bij haar terecht.