Praktisch

Onze kantoren zijn gevestigd op de Bijlokesite.

LOD muziektheater

Bijlokekaai 3

9000 Gent

bellen kan op +32 (0) 9 266 11 33 - faxen kan op +32 (0) 9 266 11 30

mailen kan naar info@lod.be

IBAN BE05 0011 9600 7875 - BIC GEBABEBB

BTW BE04 36 199 397

Contacteer één van onze medewerkers »

Bereikbaarheid

In het kader van ons engagement voor een betere planeet, raden wij aan om te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer tot bij ons te komen.

Te voet vanaf Gent Sint-Pieters:

U steekt het Maria-Hendrikaplein over en neemt rechts de Koningin Elisabethlaan. Deze laan loopt uit in de Kortrijksesteenweg, die u volgt tot het einde. Aan het kruispunt slaat u links de Ijzerlaan in. De tweede straat op uw rechterkant is de Bijlokekaai. LOD bevindt zich 200 meter verder, op nummer 3.

Met het openbaar vervoer vanaf Gent Sint-Pieters:

U neemt tram 1 richting “Wondelgem” of “Evergem” op het bus- en tramplein van het Sint-Pietersstation en stapt af aan halte "Van Nassaustraat" (groot kruispunt met de Kortrijksesteenweg). U steekt het kruispunt over en slaat linksaf tot over het water (Godshuizenlaan) Onmiddellijk op uw rechterkant, langs het water ligt de Bijlokekaai. Onze kantoren zijn gevestigd op nummer 3.

Met de auto:

Neem de afrit Gent-Centrum. Bij de splitsing "Gent Centrum-Alle Richtingen" blijft u "Alle Richtingen" volgen. Sla na 100m linksaf (aan de lichten onder de autosnelweg) "R40/Sint Lievenslaan". U bevindt zich nu op de ring. Volg de borden "N90/Eeklo". U rijdt rechtdoor door de Sint-Lievenslaan, daarna Citadellaan en daarna Charles de Kerkhovelaan. Eens het water over komt u in de Godshuizenlaan (100m) en kan u op de rechterkant de Bijlokesite zien. Daar slaat u aan de lichten rechtsaf (Bijlokehof 25m) en nogmaals rechtsaf in de Jozef Kluyskensstraat. U rijdt door tot u aan het water komt. Als u nu rechtsaf slaat, komt u op de Bijlokekaai. Onze kantoren zijn gevestigd op huisnummer 3. Er is parkeergelegenheid in de Jozef Kluyskensstraat (ingang van het conservatorium) of in de Godshuizenlaan.

 

TICKETS

Om tickets voor een van onze voorstellingen te reserveren, kun je doorklikken naar tickets.lod.be.

LOD muziektheater is een UiTPASpartner. UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Kom je naar een voorstelling kijken? Vergeet je UiTPAS kaart niet en spaar een punt! Ben je inwoner van Gent, Merelbeke of Destelbergen en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, leefloon of schuldbemiddeling? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je ticket bij LOD. Geef je UiTPAS nummer door aan de organisatie door een mailtje te sturen naar info@lod.be of te bellen naar +32 (0) 9 266 11 33.

OPGELET: de UiTPAS is een persoonlijke kaart! Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je terecht op: https://uitin.gent.be/uitpas

Zaalverhuur

LOD muziektheater beschikt over een repetitiestudio die gelegen is naast de kantoren, aan de Bijlokekaai 3 in Gent. De studio heeft een oppervlakte van 294 m² en  is voorzien van technisch materiaal, waarvan een uitgebreide beschrijving in de technische fiche.

LOD ALGEMENE VERGADERING

Bram Vandekerckhove, Dirk Velghe, Freya Poppe, Herman Balthazar, Hugo De Vos, Ilknur Cengiz, Ilse Jansoone - voorzitter, Jan Balliu, Joost Bonte, Mil Kooyman, Niklaas Van den Abeele, Raf Vandenbussche, Sofie Joye, Tru Lefevere, Vera Dua, An De Bisschop, Geert Riem, Hans Bruneel (waarnemend lid), Herwig Onghena, Josse Abrahams, Karin Temmerman, Wim De Temmerman, Badra Djait, Leen Verschreagen, Henri Jacobs, Stef Konings, Reinhard Dhondt.

LOD FREELANCE MEDEWERKERS

Kurt Bethuyne, Gregory Ball, Martine Bom, Marc Combas, Kurt Coppens, Jelle Decrock, Lieven De Meyere, Jannes Dierynck, Dooreman, Wannes Gyselinck, Victor Hidalgo, Oliver Houttekiet, Sandra Huybrechts, Bart Mommerency, Wim Piqueur, Pascal Poissonnier, Diederik Suykens, Johan Vandenborn, Kurt Van der Elst, Chris Vanneste, Koen Broos, Stijn Dams, Margaux Guinard, Régis Dragonetti, Michiel Devijver, Tomas Hendriks

Alle fotomateriaal is (c) Kurt Van der Elst tenzij anders vermeld, en met uitsluitsel van de producties in archief. 

Alle filmmateriaal is (c) Pascal Poissonnier, tenzij anders vermeld.

Contactpersoon

Voor meer informatie over het huren van deze zaal, contacteer 

Nic Roseeuw     nic@lod.be        +32 (0) 9 266 11 33