Rudy Carlier

Loving is Allowed

Collectief Elan(d)
mer. 18 déc. - ven. 6 mai
18 déc.
-
6 mai

Drie kanalen.
Drie kleuren. 
Drie groepen.
Wat kleurt jou?
 

Loving is Allowed is een danstheaterfeest i.s.m. Fonkel (Silent Disco) waarin de muziek-en theaterwereld samenvloeien. Net zoals bij In between spaces onderzoekt Collectief Elan(d) sociale dynamieken en de onderlinge relaties tussen de deelnemers. Deze visuele performance neemt je mee in een fysieke ervaring waarin je schippert tussen het collectieve en het individuele. Door welke bril kijk je naar je medemens? Ben je eerder afwachtend of ondernemend? Welke plek neem je in binnenin een groep? Met Loving is Allowed brengen we een ode aan het feest waar mensen elkaar ontmoeten.

 In het kader van 10x10, in samenwerking met Vooruit, Gent

Collectief Elan(d) is het speelse collectief van Katrijn De Cooman, Chloé Geers en Jitse Huysmans. De voormalige Vooruit-residenten tasten de grenzen af tussen theater, dans en beeldende kunst. Voor Loving is Allowed werkt het trio samen met Fonkel, de organisatie die er met zijn Silent Discos in slaagt om waanzinnige feesten te organiseren zonder de nachtrust van de buren te storen.

www.collectiefeland.be

Crédits

van & met Katrijn De Cooman, Chloé Geers, Jitse Huysmans coach Tom Rummens techniek Jannes Dierynck productie LOD muziektheater coproductie Kunstencentrum Vooru?t Gent met de steun van De Vlaamse Overheid & Stad Gent in samenwerking met Fonkel Silent Disco met dank aan Het Huis Utrecht, CC Brugge, Laika, Haider Lateef Al-Khafaji, Erik Pelicaen, Mohanad Najah, Yves Geers, Marleen Callebaut en al het meewerkend publiek tijdens open repetities fotografie Rudy Carlier film Robbe Maes

LOD-artistes & compositeurs