In het kader van ons engagement voor een betere planeet, raden wij aan om te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer tot bij ons te komen.

  • Te voet vanaf Gent Sint-Pieters:
    U steekt het Maria-Hendrikaplein over en neemt rechts de Koningin Elisabethlaan. Deze laan loopt uit in de Kortrijksesteenweg, die u volgt tot het einde. Aan het kruispunt slaat u links de Ijzerlaan in. De tweede straat op uw rechterkant is de Bijlokekaai. LOD bevindt zich 200 meter verder, op nummer 3.
  • Met het openbaar vervoer vanaf Gent Sint-Pieters:
    U neemt tram 1 richting “Wondelgem” of “Evergem” op het bus- en tramplein van het Sint-Pietersstation en stapt af aan halte "Van Nassaustraat" (groot kruispunt met de Kortrijksesteenweg). U steekt het kruispunt over en slaat linksaf tot over het water (Godshuizenlaan) Onmiddellijk op uw rechterkant, langs het water ligt de Bijlokekaai. Onze kantoren zijn gevestigd op nummer 3.
  • Met de auto:
    Neem de afrit Gent-Centrum. Bij de splitsing "Gent Centrum-Alle Richtingen" blijft u "Alle Richtingen" volgen. Sla na 100m linksaf (aan de lichten onder de autosnelweg) "R40/Sint Lievenslaan". U bevindt zich nu op de ring. Volg de borden "N90/Eeklo". U rijdt rechtdoor door de Sint-Lievenslaan, daarna Citadellaan en daarna Charles de Kerkhovelaan. Eens het water over komt u in de Godshuizenlaan (100m) en kan u op de rechterkant de Bijlokesite zien. Daar slaat u aan de lichten rechtsaf (Bijlokehof 25m) en nogmaals rechtsaf in de Jozef Kluyskensstraat. U rijdt door tot u aan het water komt. Als u nu rechtsaf slaat, komt u op de Bijlokekaai. Onze kantoren zijn gevestigd op huisnummer 3. Er is parkeergelegenheid in de Jozef Kluyskensstraat (ingang van het conservatorium) of in de Godshuizenlaan.