Contact

Onze kantoren & LOD Studio zijn gevestigd op de Bijlokesite.

LOD muziektheater
Bijlokekaai 3
9000 Gent


bellen kan op +32 (0) 9 266 11 33 
faxen kan op +32 (0) 9 266 11 30
mailen kan naar info@lod.be

Bankgegevens
IBAN BE05 0011 9600 7875 - BIC GEBABEBB
BTW BE04 36 199 397

Contacteer één van onze medewerkers >>

TICKETS LOD STUDIO

Heb je een vraag over tickets voor een voorstelling in LOD Studio? Stuur een mail naar tickets@lod.be of bel naar +32 9 266 11 33. Tickets voor voorstellingen op tournee bestel je bij de desbetreffende speelplek. 

Bestel je tickets met UiTPAS kansentarief via mail of telefonisch. 


ENCHANTÉ

Mensen met een kwetsbare achtergrond botsen vaak op financiële of maatschappelijke drempels om deel te nemen aan het sociale of culturele leven, zoals het bezoeken van een theatervoorstelling. Non-profitorganisatie Enchanté wil deze drempels verkleinen en met hun hartelijke initiatieven mensen dichter bij elkaar brengen. Enchanté werkt met LOD samen rond het systeem van uitgestelde theatertickets.

DOE EEN UITGESTELD THEATERTICKET CADEAU

Jij kan een uitgesteld ticket in LOD Studio trakteren aan mensen voor wie een theaterbezoek anders niet haalbaar is. Je kan dit doen door een gift naar keuze over te maken op onderstaand rekeningnummer:

IBAN BE05 0011 9600 7875 - BIC GEBABEBB
Met de medeling: 'Enchante vzw'

Dank je wel! 

 

Kom je graag naar een voorstelling en heb je nood aan een uitgesteld ticket? Je kan een uitgesteld ticket gebruiken voor een voorstelling naar keuze in LOD Studio. Stuur een mail naar tickets@lod.be of bel naar +32 9 266 11 33 en wij voorzien je ticket. 

BEREIKBAARHEID

In het kader van ons engagement voor een betere planeet, raden wij aan om te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer tot bij ons te komen.

  • Te voet vanaf Gent Sint-Pieters:
    U steekt het Maria-Hendrikaplein over en neemt rechts de Koningin Elisabethlaan. Deze laan loopt uit in de Kortrijksesteenweg, die u volgt tot het einde. Aan het kruispunt slaat u links de Ijzerlaan in. De tweede straat op uw rechterkant is de Bijlokekaai. LOD bevindt zich 200 meter verder, op nummer 3.
  • Met het openbaar vervoer vanaf Gent Sint-Pieters:
    U neemt tram 1 richting “Wondelgem” of “Evergem” op het bus- en tramplein van het Sint-Pietersstation en stapt af aan halte "Van Nassaustraat". U steekt het kruispunt over en slaat linksaf tot over het water (Godshuizenlaan) Onmiddellijk op uw rechterkant, langs het water ligt de Bijlokekaai. 
  • Met de auto:
    Er is parkeergelegenheid (max 5u) in de Jozef Kluyskensstraat (ingang van het conservatorium) of in de Godshuizenlaan. Wil je gratis parkeren, ook voor een langere periode, zet je auto dan in de P&R Watersportbaan, Zuiderlaan Gent. Vanaf daar kan je te voet LOD bereiken (10 minuten wandelen) of de gratis shuttle service nemen tot aan halte Kouter. Meer info over parkeren in Gent vind je hier

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF