(c) Geert Vandepoele

L.O.D. Lunch Op Donderdag #2

LOD / Farnoosh en vrienden
Bijloke Wonderland
do 18 aug 12:30 - 14:00
18 aug
12:30 - 14:00
  • 18 aug
    12:30 - 14:00
    in, Gent
    Bijloke Wonderland - Tent - Gent (BE)

Een mooie plek, een lekkere lunch en een concert gecureerd door sopraan Lieselot De Wilde: wat wil je nog meer?

De LOD in LOD muziektheater is een afkorting van Lunch Op Donderdag. Zo begon het allemaal, iets meer dan dertig jaar geleden: met lunchconcerten. Vandaag produceert LOD muziektheater kleine en grootschalige producties, maar de link tussen kunst en eten is bij LOD ook nu nooit ver weg. Tijdens Bijloke Wonderland zetten we het gesmaakte concept terug op het menu.

Tijdens deze lunchvoorstelling krijg je een unieke inkijk in het bijzondere leven, het werk en de ziel van de Iraanse dafspeler Farnoosh. Via haar muziek, teksten en verhalen leer je deze bijzondere vrouw kennen. Verpleegkundige, bergbeklimster, natuurliefhebber. De liefde gevolgd van Iran naar Gent. Een intens levensverhaal en een intense muzikale reis, waarvoor Farnoosh op het podium bijgestaan wordt door Berlinde Deman, Lieselot Dewilde en Shahab Azinmehr.

Het concert is gratis. Wie wil, kan genieten van een heerlijke lunch aan €16 en dien je op voorhand te betalen. Reservatie (zowel met als zonder lunch) is verplicht, zo kunnen we iedereen van een mooi plaatsje voorzien.

UPDATE: tickets inclusief lunch zijn vanaf dinsdag 16 augustus niet meer in verkoop, dit om de catering voldoende tijd te geven. Gratis reservaties zonder lunch kunnen nog wel gemaakt worden. 

Een initiatief van 
LOD muziektheater, Muziekcentrum De Bijloke, STAM en laGeste (les ballets C de la B & kabinet k)
Met de steun van 
Kunstencentrum VIERNULVIER

 

Wil je tickets kopen via de UITpas met kansentarief, stuur dan een mail naar bijlokewonderland@gmail.com of bel naar 09 266 11 34.