Zonsopgang met LOD #1

LOD / Sara Salvérius
Bijloke Wonderland
zo 14 aug 06:10 - 07:10
14 aug
06:10 - 07:10
  • 14 aug
    06:10 - 07:10
    in, Gent
    Bijloke Wonderland - LOD tuin - Gent (BE)

Op zondag 14 augustus 2022 groeten we de zonsopgang met accordeonist Sara Salvérius.

Op zondag groeten we de zonsopgang over de prachtige Bijlokesite. Een programma voor de échte early birds, want het concert start om 6:10 en duurt ongeveer één uur. We ontvangen jou met een koffie, thee en croissant. Breng gerust een dekentje of slaapzak mee!

Sara Salvérius geeft met solo accordeon verdriet en gemis een plaats, maar laat ook hoop weerklinken in haar verhalende composities. 

De accordeonist deelde over de hele wereld al podia met onder meer Gwen Cresens, Tuur Florizoone, Antje De Boeck, Osama Abdulrasol en haar eigen trio Chansons Tryptique. Maar ook solo liet ze zich al veelvuldig opmerken, met de meeslepende albums Trapped in Sight en Equinox. Met die laatste won ze de Flanders Folk Award voor Beste Album.

Deze zonsopgang brengt muziek die recht naar het hart gaat, in een intieme setting op Bijloke Wonderland. 

 

DISCLAIMER: de ticketverkoop voor de zonsopgangconcerten wordt telkens stopgezet de vrijdag voor het aanstaande concert. Zo is er voldoende tijd om voor iedereen een ochtendvers onbijt te voorzien. 

Een initiatief van 
LOD muziektheater, Muziekcentrum De Bijloke, STAM en laGeste (les ballets C de la B & kabinet k)
Met de steun van 
Kunstencentrum VIERNULVIER


Wil je tickets kopen via de UITpas met kansentarief, stuur dan een mail naar bijlokewonderland@gmail.com of bel naar 09 266 11 34.

Credits

accordeon Sara Salvérius