Emmy Wils

L.O.D. Lunch Op Donderdag #1

LOD / Emmy Wils & Colette Goossens
Bijloke Wonderland
do 11 aug 12:30 - 13:15
11 aug
12:30 - 13:15
  • 11 aug
    12:30 - 13:15
    in, Gent
    Bijloke Wonderland - Tent - Gent (BE)

LOD-componist Frederik Neyrinck nodigt pianiste Emmy Wils (o.a. Sonos Ensemble) en theatermaker Colette Goossens (KASK) uit voor de eerste lunchvoorstelling van deze Bijloke Wonderland

Een mooie plek, een lekkere lunch en een concert gecureerd door LOD-componist Frederik Neyrinck: wat wil je nog meer?

De LOD in LOD muziektheater is een afkorting van Lunch Op Donderdag. Zo begon het allemaal, iets meer dan dertig jaar geleden: met lunchconcerten. Vandaag produceert LOD muziektheater kleine en grootschalige producties, maar de link tussen kunst en eten is bij LOD ook nu nooit ver weg. Tijdens Bijloke Wonderland zetten we het gesmaakte concept terug op het menu.

Frederik Neyrinck nodigt pianiste Emmy Wils (o.a. Sonos Ensemble) en theatermaker Colette Goossens (KASK) uit voor de eerste lunchvoorstelling van deze Bijloke Wonderland. Een middag met repertoire voor piano en een selectie van teksten die Colette Goossens schreef. Wees welkom onder de tent in de Bijloke binnentuin, laat je verwennen met een lekkere lunch en geef je over aan de pianoklanken en mijmeringen van dit duo.

Het concert is gratis. Wie wil, kan genieten van een heerlijke lunch aan €16 en dien je op voorhand te betalen. Reservatie (zowel met als zonder lunch) is verplicht, zo kunnen we iedereen van een mooi plaatsje voorzien.

UPDATE: tickets inclusief lunch zijn vanaf dinsdag 9 augustus niet meer in verkoop, dit om de catering voldoende tijd te geven. Gratis reservaties zonder lunch kunnen nog wel gemaakt worden. 

Een initiatief van 
LOD muziektheater, Muziekcentrum De Bijloke, STAM en laGeste (les ballets C de la B & kabinet k)
Met de steun van 
Kunstencentrum VIERNULVIER

 

Wil je tickets kopen via de UITpas met kansentarief, stuur dan een mail naar bijlokewonderland@gmail.com of bel naar 09 266 11 34.