Lulela

LOD / Gabriele di Franco
wo 16 dec - vr 27 mei
16 dec
-
27 mei

Lulela, een samentrekking van het Italiaanse 'lui', 'lei' en 'l'altro' of 'hij, 'zij' en 'de ander', is een jazzy muziektheatervoorstelling waarvan het publiek het verloop van het verhaal in handen heeft. 

Lulela is een bijzonder interactief jazz concert van componist Gabriele di Franco. Op scène ontmoet je zes zangers en muzikanten, die je onderdompelen in het verhaal van één centraal hoofdpersonage: 'hij'. Na elk hoofdstuk word je voor een dilemma gesteld: worden 'hij' en 'zij' gelukkig? Of gaat ze ervandoor met de 'ander'? Aan de hand van een stemsysteem beslis je live over het lot van het hoofdpersonage. Op die manier navigeer je door negentien verschillende verhaallijnen, waarvan je er twee per avond ontdekt. Elke avond ontstaat zo een andere voorstelling. Welke versie krijg jij te horen? Dat bepaal je volledig zelf!

Credits

concept, tekst, compositie & regie Gabriele di Franco vertelstem & fagot Marcello Giannandrea sopraan Guro Tveitnes vibrafoon & xylofoon Pierre Hurty drums Daniel Jonkers contrabas Filipe Caporali jazzgitaar Gabriele di Franco geluid Guillaume Desmet / Victor Hidalgo techniek Johannes Ringoot productieleiding Liesbet Termont productie LOD muziektheater