(c) Monday Agbonzee Jr.

Zonsopgang met LOD #3

LOD / Nabou Claerhout & Lynn Cassiers
Bijloke wonderland
zo 28 aug 06:30 - 07:30
28 aug
06:30 - 07:30
  • 28 aug
    06:30 - 07:30
    in, Gent
    Bijloke Wonderland - LOD tuin - Gent (BE)

Op zondag 28 augustus 2022 groeten we de zonsopgang met twee van de meest veelbelovende dames uit de Belgische jazzscene: Nabou Claerhout en Lynn Cassiers.

Op zondag groeten we de zonsopgang over de prachtige Bijlokesite. Een programma voor de échte early birds, want het concert start om 6:30 en duurt ongeveer één uur. We ontvangen jou met een koffie, thee en croissant. Breng gerust een dekentje of slaapzak mee!

Trombonist, componist maar bovenal aanstormend jazztalent Nabou Claerhout nodigt voor deze zonsopgang zangeres en multi-instrumentalist Lynn Cassiers uit. Maak je op voor een duet van de bovenste plank, gebracht door twee van de meest veelbelovende dames uit de Belgische jazzscene. 

DISCLAIMER: de ticketverkoop voor de zonsopgangconcerten wordt telkens stopgezet de vrijdag voor het aanstaande concert. Zo is er voldoende tijd om voor iedereen een ochtendvers onbijt te voorzien. 

LET OP: Het concert gaat door aan het tuintje van LOD Studio, vlak naast Bijlokekaai 3, 9000 Gent, dus niet onder de grote tent.

Een initiatief van 
LOD muziektheater, Muziekcentrum De Bijloke, STAM en laGeste (les ballets C de la B & kabinet k)
Met de steun van 
Kunstencentrum VIERNULVIER