Steun ons

Word LOD-genoot

LOD muziektheater is een productiehuis voor opera en muziektheater. LOD realiseert hedendaagse muziektheaterproducties, die gespeeld worden in binnen- en buitenland. 

Wat LOD ontwikkelt valt niet onder één noemer te brengen. LOD werkt samen met diverse artiesten, theatermakers, componisten, muzikanten, auteurs, beeldend kunstenaars en artiesten die op de snijvlakken van verschillende disciplines werken.

Naast het maken van muziektheater, legt LOD zich toe op het ondersteunen en ontwikkelen van artistiek talent,via coaching, workshops en korte of langdurige trajectbegeleiding. Hierbij kun je ons helpen en mee het verschil maken. Als LOD-genoot kies je resoluut voor talentontwikkeling en maak je het mogelijk hier blijvend op in te zetten.

Talent moet immers alle kansen krijgen om te groeien.

⟩ Hoe kan je LOD-genoot worden?

Dat kan eenvoudig door een gift te doen op BE61 5230 8081 4617 met de vermelding ‘GIFT’.
Jouw gift wordt volledig ingezet voor de ondersteuning en trajectbegeleiding van artiesten.

Vanaf een gift van 40 euro per jaar ontvang je van ons een fiscaal attest. Daarmee heb je recht op een belastingvermindering van 45%.

 

⟩ Als bedrijf LOD-genoot worden

Dit kan via een gift, maar ook via corporate funding.

Kies met jouw bedrijf een bepaalde voorstelling, ondersteun het creatieproces en nodig jouw klanten, vrienden en relaties uit op de première van de voorstellng.

Heb je nog vragen? Of wens je informatie over andere mogelijkheden om LOD te steunen, zoals taxshelter of legaten?

Neem dan gerust contact op met:
Lies Leliaert 
t. 09 266 11 30
lies@lod.be