Steve Salembier

Umwelt

LOD / Steve Salembier & Joachim Badenhorst
wo 26 okt - wo 9 nov
26 okt
-
9 nov

Nieuwe voorstelling van LOD-regisseur Steve Salembier met componist en jazz muzikant Joachim Badenhorst. 
 

In Umwelt zet LOD-regisseur Steve Salembier de volgende stap in zijn onderzoek naar de invloed van de leefomgeving op onze condition humaine. Waar het in Bildraum (2014) ging over het huis, bij In between violet and green (2017) over het landschap, en bij babel (2020) over het leven in de stad, gaat Umwelt over de brede omgeving, zowel stedelijk als landelijk. Aan de hand van collages, fotografie en live muziek van componist en jazz muzikant Joachim Badenhorst, neemt Umwelt het publiek mee op een trip doorheen onze 21ste-eeuwse realiteit. 

Een voorstelling over iets dat we allemaal delen, maar dat toch voor iedereen anders is: de hoogstpersoonlijke manier waarop we onze omgeving ervaren.

Steve Salembier

Credits

concept, tekst & performance Steve Salembier compositie & live muziek Joachim Badenhorst dramaturgie Tom Rummens licht & geluid Pino Etz productieleider Eva De Wolf productie LOD muziektheater met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid tax shelter partner Flanders Tax Shelter

LOD-artiesten & componisten